Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πληροφορικής Microsoft 2016: Υποτροφίες

Washington_980_520_2
Με αφορμή την διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πληροφορικής 2016 για 15η χρονιά από τη Microsoft τον Αύγουστο του 2016 στη Florida των USA και την αδιάλειπτη συμμετοχή και τις παγκόσμιες διακρίσεις των Ελλήνων μαθητών-σπουδαστών μας με αποκορύφωμα την  3η & 5η θέση στον κόσμο το 2011 & 2013 και την 1η και 2η θέση στην Ευρώπη τις ίδιες χρονιές ανάμεσα σε 650.000 σπουδαστές ανακοινώνουμε για 5η συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα υποτροφιών της KNOWLEDGE DYNAMICS IT ACADEMY για το έτος 2016.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές-σπουδαστές μας για το τρέχον Ακαδημαϊκό έτος καθώς και όλοι όσοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τις προηγούμενες χρονιές στο πρόγραμμα υποτροφιών μας με μοναδικό περιορισμό να είναι μαθητές σπουδαστές Ελληνικών Σχολείων ή Ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στην Ελλάδα ή το εξωτερικό με ηλικίες μεταξύ 10-22 ετών. Όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν:

 1. Μια Δωρεάν Εξέταση Voucher και τη συμμετοχή τους στον Προκριματικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πληροφορικής στις θεματικές Microsoft Word ή Excel
 2. Υποτροφία 30% στο ταχύρυθμο εξειδικευμένο πρόγραμμα προετοιμασίας e-learning της Knowledge Dynamics – Microsoft IT Academy με στόχο την άριστη προετοιμασία τους για την πρώτη φάση του διαγωνισμού και την επιτυχή συμμετοχή τους. Το τελικό κόστος του προγράμματος είναι 90 Ευρώ.
 3. Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ως μέρος της υποτροφίας μας τον τίτλο Microsoft Office Specialist Word ή Excel στο Office 2013, τίτλο με ιδιαίτερη Ακαδημαϊκή και Επαγγελματική αναγνώριση σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι υποψήφιοι που κατέχουν ήδη προηγούμενες εκδόσεις μπορούν έτσι
  να αναβαθμίσουν τα πτυχία τους στην έκδοση 2013
  πολύ εύκολα και γρήγορα.
 4. O τίτλος Microsoft Office Specialist συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο απαιτητικά κριτήρια επιλογής του American Council of Education προσφέροντας Credits και δυνατότητες υποτροφίας σε πάνω από 1500 Αμερικανικά Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και Κολλέγια σε ολόκληρο τον κόσμο.


Το πιο σημαντικό:

 • Οι δύο κορυφαίοι υποψήφιοι από κάθε χώρα θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Florida των USA όπου θα διαγωνισθούν με τους 100 κορυφαίους από διακεκριμένα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα από όλο τον κόσμο ανάμεσα από 650.000 υποψηφίους για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Πληροφορικής Microsoft Μια μοναδική εκπαιδευτική και Ακαδημαϊκή εμπειρία η οποία αποτελεί την κορύφωση και αξέχαστη στιγμή του θεσμού.
 • Στους επιτυχόντες του παγκόσμιου διαγωνισμού εκτός από δυνατότητες υποτροφιών και Credits για κορυφαία Πανεπιστήμια προσφέρονται χρηματικά έπαθλα μέχρι 7.500 $ και εργασιακές ευκαιρίες στις ισχυρότερες εταιρίες του χώρου όπως Microsoft, Dell, Adobe, Hewlett Packard.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα υποτροφιών της KNOWLEDGE DYNAMICS IT ACADEMY θα έχουν υποτροφία 30% και στα προγράμματα προετοιμασίας για το τρέχον διαγωνισμό που υλοποιούνται Live ή μέσω Web Conference Master Class καθώς και για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 επικυρώνοντας έτσι τη συμμετοχή τους στις ομάδες προετοιμασίας για το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πληροφορικής της Microsoft 2017.

Υπεύθυνος για το πρόγραμμα είναι ο κ. Αλέξιος Ν. Γεωργαντίδης, Ακαδημαϊκός Δντης της Knowledge Dynamics – Microsoft IT Academy Greece, υπεύθυνος και για τις επιτυχίες των Ελλήνων σπουδαστών το 2011 & 2013.


Λάβετε μέρος:

Για μαθητές & σπουδαστές μαθητές: Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής ή στείλτε email στο knowledgeitacademy@gmail.com με τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, σχολείο – Πανεπιστήμιο φοίτησης, τηλέφωνο και
email. Θα ενημερωθείτε για τα διαδικασίες ενεργοποίησης της υποτροφίας και στη συνέχεια θα λάβετε κωδικούς για το Online Εκπαιδευτικό σύστημα και κάθε πληροφορία για τη συνέχιση της διαδικασίας μέχρι τον τελικό.

Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Οργανισμοί και Εταιρικές ομάδες συνεργάτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email ακολουθώντας την ίδια διαδικασία αναφέροντας μέχρι 20 ονόματα υποψηφίων που επιθυμούν να εντάξουν στο πρόγραμμα υποτροφιών και ταυτόχρονα το όνομα του υπευθύνου της ομάδας του ώστε να έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία.
Πλεονεκτήματα εγγραφής:
Δυνατότητα ομαδικής συμμετοχής στον Τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Σημαντική προβολή μέσω των διεθνών μέσων ενημέρωσης στον Παγκόσμιο τελικό.

 


Τα επόμενα βήματα:

 • Registration – Εγγραφές.
 • Ενεργοποίηση e-learning Account και στοιχείων υποτροφίας – Προετοιμασία.
 • 4-7 Μαΐου 2016: Συμμετοχή στους προκριματικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος για όσους υποψηφίους έχουν λάβει μέρος στο πρόγραμμα υποτροφιών υπό την αιγίδα της KNOWLEDGE DYNAMICS IT ACADEMY.
 • 7-13 Μαίου 2016: Προετοιμασία υποψηφίων για τον Πανελλήνιο τελικό. (προαιρετικά).
 • 14 Μαΐου 2016: Πανελλήνιος τελικός διαγωνισμός στα κεντρικά γραφεία της MICROSOFT Ελλάδος.

Ο Πανελλήνιος διαγωνισμός τα τρία τελευταία χρόνια τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Ο αριθμός υποτροφιών καθώς και ο χρόνος υλοποίησης είναι περιορισμένος γι αυτό προτρέπουμε όσους ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα υποτροφιών να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Παγκόσμιο διαγωνισμό 2016 στις ακόλουθες διευθύνσεις: www.moschampionship.com, www.certiport.com, www.microsoft.com.

Όλα τα στοιχεία για το πρόγραμμα υποτροφιών της Knowledge Dynamics καθώς και την προετοιμασία για τον Πανελλήνιο και Παγκόσμιο τελικό μπορείτε να πληροφορηθείτε στο www.kdn.gr

Αλέξιος N. Γεωργαντίδης.

Managing & Academic Director
Knowledge Dynamics IT Academy, Microsoft It Academy, Greece.
www.kdn.gr
τηλ. ++302108020821, ++306955808525, email:
knowledgeitacademy@gmail.com
https://www.facebook.com/KnowledgeDynamicsItAcademy/
Alexis Georgantidis Linkdin

Leave a Reply